Bejelentkezésx

Kötelező kitölteni

Regisztrációx

* Required Fields

Vissza

Elfelejtette jelszavát?x

Kérem adja meg az e-mail címét lentebb. Egy linket fog kapni a jelszó visszaállításához.

Kötelező kitölteni

Vissza

Maszkaland Zoom


Működik az olvasómon?
 
Minden e-könyvolvasón olvasható a nálunk vásárolt e-könyv. Lehet nagyítani? Igen. Lehet változtatni a betűtípust és méretet. A letöltött e-könyveink ugyan olyanok mint a papírra nyomtatott könyvek.

 

Maszkaland

1 790 Ft
  • Szerző: Lázár Balázs
  • Kiadó: Orpheusz
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: Magyar
  • Formátum: Letölthető Kindle E-könyv (.mobi)
  • ISBN: 978-963-9809-69-7

Hogyan kapom meg az e-könyvet? Miután kitöltötte a vásárláshoz szükséges adatokat és kifizette bankkártyával az e-könyvet, megjelenik egy letöltési lehetőség a képernyőn és egy e-mailben is ott lesz a megvásárolt e-könyv. 

* Kötelező kitölteni

Részletek

Leírás

Leírás

Lázár Balázs színművész, költő 1975-ben született Szolnokon. Több színházban játszik, eddig öt verseskötete jelent meg. A Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett színészként és itt védte meg 2016-ban doktori disszertációját is, melyben maszkos kurzusainak elméleti hátteréről és gyakorlati anyagáról írt, a semleges maszkoktól a karaktermaszkokon át a commedia dell’arte nagy stílusáig. Dolgozata most Maszkaland címen jelenik meg. A szerző téma iránti elkötelezett szenvedélye és a mű olvasmányossága nemcsak a színházi, de a szélesebb olvasóközönség figyelmét és érdeklődését is felkeltheti. „Lázár Balázs munkája egyedülálló a magyar szakirodalomban, a commedia dell'arte honi feldolgozásában jelentős viszonyulási pont, esetenként vitára ingerlő értekezés lehet a jövőben.” Máté Gábor   „Hatalmas tárgyi tudáson alapuló, hiánypótló kultúrtörténeti, színháztörténeti és színészpedagógiai munka." Hegedűs D. Géza „Talán Te vagy az Anonymous maszk mögött. Vagy én.” Ladányi Andrea