Bejelentkezésx

Kötelező kitölteni

Regisztrációx

* Required Fields

Vissza

Elfelejtette jelszavát?x

Kérem adja meg az e-mail címét lentebb. Egy linket fog kapni a jelszó visszaállításához.

Kötelező kitölteni

Vissza

Aki a pénz elől menekül Zoom

Aki a pénz elől menekül

Készleten

  • Szerző: Aszlányi Károly
  • Formátum: Letölthető Kindle E-könyv (.mobi)

* Kötelező kitölteni

Részletek

Leírás

Leírás

Részlet:

Bonny West nem volt tipikus detektiv. Olyan jó szive volt, mint egy giccsfilmben a nagy-bácsinak. Éppen ezért nem engedte szóhoz jutni a szivét. Éppen ezért volt minden tettében goromba és szivtelen. Rossz nyelvek szerint, amikor a hétszeres gyilkos Almsont akasztófára juttatta, azon a cimen, hogy átmegy sörözni a Willis-étterembe, eltünt és másfél óra mulva vörösre sirt szemekkel került elő.

Nem voltak előitéletei bünről és becsületről, de amig bizo-nyos dolgokat meg tudott érteni, a butaság felbőszitette. Egy embernek, aki tuljárt az eszén, meg tudott bocsátani, de a legyőzőtteket ki nem állhatta. Chilston Lanneryről az első és leg-bensőbb benyomása az volt, hogy csöndes és buta fiatalember.

Amit azonban elmondott, az felizgatta Bonny fantáziáját. Az ördög vigye el, nem dobálják ma a pénzt az ember után. Semmi magyarázata nem volt erre és teljesen hamis irányban tapogatózott. Az volt a feltevése ugyanis, hogy a pénzáradat valahogy nem igaz.

Miután semmikép sem talált magyarázatot rá, abból indult ki, hogy a tétel hamis. Chilston valamiért hazudik. Neki tudnia kell, hogy honnan kapja a pénzt, csak azt akarja, hogy mások ne tudják. De lehet, hogy ez is téves. Bonny bizonytalankodott. Nem érezte elemében magát: valami hiányzott az ügy-ből, aminek érződnie kellett volna. A detektiv személyes megjelenése eloszlatta Chilstonban a reggeli rossz benyomást. Hellyel kinálta meg a felügyelőt és megmutatta neki a csekkönyvét.

Elérhetőség: Letölthető

E-könyv ár: 99 Ft