Bejelentkezésx

Kötelező kitölteni

Regisztrációx

* Required Fields

Vissza

Elfelejtette jelszavát?x

Kérem adja meg az e-mail címét lentebb. Egy linket fog kapni a jelszó visszaállításához.

Kötelező kitölteni

Vissza

Júlia 581. - Rabul ejtett szív Zoom

Milyen formátum? Működik az olvasómon? Minden e-könyvolvasón olvasható a nálunk vásárolt e-könyv. Ezt az e-könyvet lehet nagyítani? Igen. Lehet változtatni a betűtípust és méretet. Csak nyomdai minőségű e-könyvet értékesítünk tehát a tőlünk letöltött tartalmak ugyan olyanok mint a papírra nyomtatott könyvek.

 

Júlia 581. - Rabul ejtett szív

649 Ft
  • Szerző: Abby Green
  • Kiadó: Vinton Kiadó Kft.
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: Magyar
  • Formátum: Letölthető Kindle E-könyv (.mobi)
  • ISBN: 9789634071570

Gyakori kérdések e-könyv letöltéssel kapcsolatban: Szükséges regisztrálni? Nem kell regisztrálni, elég a kosárba tenni az e-könyvet. vagy ha már belépett akkor csak a letöltés gombra kattintani. Hogyan kapom meg az e-könyv tartalmat? Miután kitöltötte a vásárláshoz szükséges adatokat és kifizette bankkártyával az e-könyvet, megjelenik egy letöltési lehetőség a képernyőn és egy e-mailben is ott lesz a megvásárolt e-könyv. 


* Kötelező kitölteni

Részletek

Leírás

Leírás

Elrabolta egy nő? A pokolba! Luc éveken keresztül ábrándozott arról, milyen lesz, ha esküdt ellensége, O’Brian végre börtönbe kerül – és most minden hiába! A szép Jesse altatót tett a kávéjába, és egy idilli görög szigetre vitte, meghiúsítva ezzel Luc bosszúját. A férfi persze nem sejtheti, hogy Jesse valójában O’Brian lánya, aki gyerekkora óta gyűlöli az apját, és nem válogat az eszközökben, hogy tönkretegye. A nő terve azonban veszélybe kerül, amikor rádöbben: Luc Sanchis nem fogja feladni a harcot, ráadásul őrülten vonzó…