Bejelentkezésx

Kötelező kitölteni

Regisztrációx

* Required Fields

Vissza

Elfelejtette jelszavát?x

Kérem adja meg az e-mail címét lentebb. Egy linket fog kapni a jelszó visszaállításához.

Kötelező kitölteni

Vissza

Hulladék-tudatosan Zoom

Milyen formátum? Működik az olvasómon? Minden e-könyvolvasón olvasható a nálunk vásárolt e-könyv. Ezt az e-könyvet lehet nagyítani? Igen. Lehet változtatni a betűtípust és méretet. Csak nyomdai minőségű e-könyvet értékesítünk tehát a tőlünk letöltött tartalmak ugyan olyanok mint a papírra nyomtatott könyvek.

 

Hulladék-tudatosan

2 000 Ft
  • Szerző: Tom Szaky
  • Kiadó: Uno Mystica
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: Magyar
  • Formátum: Letölthető Kindle E-könyv (.mobi)
  • ISBN: 978-615-80019-4-6 

Gyakori kérdések e-könyv letöltéssel kapcsolatban: Szükséges regisztrálni? Nem kell regisztrálni, elég a kosárba tenni az e-könyvet. vagy ha már belépett akkor csak a letöltés gombra kattintani. Hogyan kapom meg az e-könyv tartalmat? Miután kitöltötte a vásárláshoz szükséges adatokat és kifizette bankkártyával az e-könyvet, megjelenik egy letöltési lehetőség a képernyőn és egy e-mailben is ott lesz a megvásárolt e-könyv. 


* Kötelező kitölteni

Részletek

Leírás

Leírás

DOBJ KI MINDENT, AMIT TUDNI VÉLTÉL A SZEMÉTRŐL. Miután elolvastad ezt a szemléletváltó hatású könyvet, soha többé nem fogsz már ugyanúgy gondolni a szemétre, mint azelőtt! A magyar származású Tom Szaky a TerraCycle cég alapítója és vezérigazgatója. Sikeres vállalkozása már több mint 100 díjat nyert. Tomot jelenleg a világ legégetőbb problémáival küzdő vállalkozói közé sorolják. A New York Times, a Treehugger, a Huffington Post, valamint hazánkban a HVG állandó bloggere.