Bejelentkezésx

Kötelező kitölteni

Regisztrációx

* Required Fields

Vissza

Elfelejtette jelszavát?x

Kérem adja meg az e-mail címét lentebb. Egy linket fog kapni a jelszó visszaállításához.

Kötelező kitölteni

Vissza

Az utazás elmélete Zoom


Működik az olvasómon?
 
Minden e-könyvolvasón olvasható a nálunk vásárolt e-könyv. Lehet nagyítani? Igen. Lehet változtatni a betűtípust és méretet. A letöltött e-könyveink ugyan olyanok mint a papírra nyomtatott könyvek.

 

Az utazás elmélete

1 790 Ft
  • Szerző: Michel Onfray
  • Kiadó: Orpheusz
  • Formátum: Letölthető Kindle E-könyv (.mobi)
  • ISBN: 978-963-9377-56-1

Hogyan kapom meg az e-könyvet? Miután kitöltötte a vásárláshoz szükséges adatokat és kifizette bankkártyával az e-könyvet, megjelenik egy letöltési lehetőség a képernyőn és egy e-mailben is ott lesz a megvásárolt e-könyv. 

* Kötelező kitölteni

Részletek

Leírás

Leírás

Michel Onfray 1959-ben született, klasszika-filológiát és antikfilozófia-történetet hallgatott. 1989 és napjaink között mintegy ötven könyvet adott ki, káprázatos stílusban komponált filozófiai, irodalmi, képzőművészeti és esztétikai esszéket. 2002-ben jogdíjaiból a normandiai Caenben és Argentanban filozófiai szabadegyetemet alapított, ettől kezdve csak az írásnak és a felső szintű oktatásnak él, egyfajta filozófiai ellentörténetet alkot. Kevés szóval nehéz lenne fölvázolni hiteles filozófiai profilját: talán a hedonizmus-individualista anarchizmus-tengelyen helyezhetnénk el életművét. Jelen könyv témája az utazás, mint az ember létezési módja, vagyis az utazás „metafizikája”. Retorikailag komponált értekező próza, vérbeli költői remekmű.