Bejelentkezésx

Kötelező kitölteni

Regisztrációx

* Required Fields

Vissza

Elfelejtette jelszavát?x

Kérem adja meg az e-mail címét lentebb. Egy linket fog kapni a jelszó visszaállításához.

Kötelező kitölteni

Vissza

A vagyok előtt Zoom

Milyen formátum? Működik az olvasómon? Minden e-könyvolvasón olvasható a nálunk vásárolt e-könyv. Ezt az e-könyvet lehet nagyítani? Igen. Lehet változtatni a betűtípust és méretet. Csak nyomdai minőségű e-könyvet értékesítünk tehát a tőlünk letöltött tartalmak ugyan olyanok mint a papírra nyomtatott könyvek.

 

A vagyok előtt

2 200 Ft
  • Szerző: Mooji
  • Kiadó: Uno Mystica
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: Magyar
  • Formátum: Letölthető Kindle E-könyv (.mobi)
  • ISBN: 978-963-89847-7-7

Gyakori kérdések e-könyv letöltéssel kapcsolatban: Szükséges regisztrálni? Nem kell regisztrálni, elég a kosárba tenni az e-könyvet. vagy ha már belépett akkor csak a letöltés gombra kattintani. Hogyan kapom meg az e-könyv tartalmat? Miután kitöltötte a vásárláshoz szükséges adatokat és kifizette bankkártyával az e-könyvet, megjelenik egy letöltési lehetőség a képernyőn és egy e-mailben is ott lesz a megvásárolt e-könyv. 


* Kötelező kitölteni

Részletek

Leírás

Leírás

Az igazság közvetlen felismerése. Mooji mosolygós, pocakos alakja mellé leül egy kérdezni vágyó. Ám kérdését nem tudja feltenni, mert azonnal elneveti magát, és hosszú perceken át lesz rabja Mooji varázsának: egy szó sem jön ki torkán, és szinte már sír a nevetéstől. A fenti történet (amely „A Nevető Buddha” című videóban megtekinthető) teljesen érthetővé válik, ha megéljük korunk egyik legőszintébb, legvalódibb spirituális tanítójának szavait. Mooji a szabadságról és belső békéről beszél nekünk, egyszerűen és érthetően. E könyve hosszú távon lesz segítség mindenki számára, aki szeretné felfedezni Önmagát, túl minden elváráson, elképzelésen. Moojit világszerte ismerik, hallgatják és olvassák azok az útkeresők, akik szeretnének felhagyni a kereséssel, hogy végre eljussanak az „Én Vagyok” állapotba.